Χριστουγεννιάτικο παζάρι 2023

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνδιοργάνωσε με το σχολείο μας με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι. Τα παιδιά παρουσίασαν δικές τους χειροποίητες κατασκευές-όμορφα δώρα για τις γιορτές. Το παζάρι πλαισίωσε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του σχολείου μας με τη μουσική χορωδία του σχολείου -υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της μουσικού μας κ. Παπασταθάκη- η οποία παρουσίασε ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με ύμνους και τραγούδια των Χριστουγέννων, με ορισμένα από αυτά να  συνοδεύονται και από χορευτική παράσταση. Τέλος, το μουσικό συγκρότημα RANDOMS, στο οποίο συμμετέχουν και μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, παρουσίασε ξένες μουσικές επιτυχίες προσφέροντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη νότα στη γιορτή.

Ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή τους με προσφορά κατασκευών για το φετινό  παζάρι του σχολείου μας (μαθητές, μαθήτριες, γονείς & κηδεμόνες) καθώς και για την παρουσία τους σε αυτό.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ. Παπασταθάκη Πέννυ και κ. Παπαγεωργίου Παναγιώτη, οι οποίοι διέθεσαν αρκετό χρόνο και κόπο συμβάλλοντας σημαντικά στη διοργάνωση και μεγάλη επιτυχία του φετινού παζαριού.

 
 
 

 

 

 

Μοιραστείτε το Άρθρο: