Το 1ο Γυμνάσιο σε Δείπνο Αγάπης

Η χορωδία του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης, σε συνεργασία με τη χορωδία του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης και  υπεύθυνη την καθηγήτρια μουσικής  κα Παπασταθάκη Παναγιώτα, συμμετείχαν με αποκριάτικα δρώμενα και τραγούδια στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ενορία Μαγούλας την Κυριακή, 23-2-2020 στο Κέντρο “Αmi” στη Μαγούλα.

Οι μελωδίες που τραγουδήθηκαν ήταν από γνωστά παραδοσιακά τραγούδια όπως: “Παντρεύουμε τον κάβουρα”, “Ο Χαραλάμπης”, “Μια γριά μπαμπόγρια”, “Ο Μπαρμπαγιάννης κανατάς” , “Γιαλό γιαλό” κ.α.

Οι μαθητές –άψογοι,  τόσο στο φωνητικό όσο και στο θεατρικό μέρος του προγράμματος- κέρδισαν τις εντυπώσεις και πρόσφεραν μια πολύ όμορφη και ευχάριστη διάθεση στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι άρχισαν  να τραγουδούν μαζί τους.

Αυτές οι προσπάθειες σίγουρα ωφελούν και τα παιδιά, διευρύνοντας τον ρόλο του σχολείου ώστε να είναι αλληλέγγυο, ενεργό και ζωντανό στις κοινωνικές δράσεις και να προβάλλει τον κοινωνικό του ρόλο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που συμμετείχαν και ιδιαίτερα  στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, που υπό την ευθύνη τους πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη δράση.

 

Μοιραστείτε το Άρθρο: