Ημερίδα από το CSIi

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη διαδικτυακή Ημερίδα που διοργανώνει το σχολείο μας για τη φετινή σχολική χρονιά με την πολύτιμη συνεργασία του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια CSIi* στις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 με 14:00.

Την Ημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σχολείο μας στον χώρο του Αμφιθεάτρου. Η παρουσίαση διαρκεί μία ώρα και ο τίτλος της είναι ”Οι 10 κανόνες του Διαδικτύου”. Εισηγήτρια θα είναι η κυρία Στέλλα Τζιβελέκη, Ψυχολόγος. Μέσα στην ώρα αυτή μπορείτε να υποβάλετε απορίες.

(Όσοι δεν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στο σχολείο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα μέσω του zoom).

Ο σύνδεσμος της διαδικτυακής μερίδας  μέσω της πλατφόρμας  zoom είναι ο παρακάτω: 

Topic: 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης
Time: Dec 12, 2022 01:00 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/87305568340?pwd=K3BNSWZ1dkMzMlNNL3g5YmU2WWtsdz09

Σας περιμένουμε σε αυτήν την επίκαιρη και χρήσιμη ενημέρωση!

Λίγα λόγια για την Ημερίδα

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς παιδιών, εφήβων, αλλά και νεαρών ενηλίκων και σε αυτή θα λάβουμε πολύτιμες γνώσεις για την ορθή χρήση του διαδικτύου ώστε να τη μεταφέρουμε στα παιδιά μας, προκειμένου να μάθουν να αντιμετωπίζουν πρακτικά τους κινδύνους και να παραμένουν ασφαλή, καθώς ανακαλύπτουν τον τεράστιο κόσμο του διαδικτύου.

* Το CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια») που δημιούργησε ο Αντιστράτηγος ε.α. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Ειδικός Ερευνητής, Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, αποτελεί μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, και ο σκοπός του προβλέπεται ρητά ως μη κερδοσκοπικός. Το Σωματείο προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς, μεταξύ άλλων, την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο: