Εξ αποστάσεως εκπαίδευση από Τρίτη 16 Μαρτίου

Tο υπουργείο Παιδείας, μετά και το νέο κλείσιμο των σχολείων όλης της χώρας για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εξέδωσε νέα εγκύκλιο για την υλοποίηση της τηλεκπαίδευσης  και ενημέρωσε τις σχολικές μονάδες και τους εκπαιδευτικούς ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τρίτη 16.03.2021 -και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύσει η αναστολή λειτουργίας τους-  υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη. 

Στο σχολείο μας η σύγχρονη εξ Αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας  webex  (https://webex.sch.gr/) θα γίνει βάσει του ισχύοντος ωρολογίου Προγράμματος διδασκαλίας.

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες και τις μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας ότι μπορούν να αναζητήσουν το αρχείο που έχει τις διευθύνσεις των εκπαιδευτικών στο webex  (σε περίπτωση που το έχουν χάσει) στην e-class ως εξής:

α) της Α΄και Β΄ Τάξης στα μηνύματα του μαθήματος των Αγγλικών  (θα αποσταλεί μήνυμα με συνημμένο αρχείο από τον εκπαιδευτικό τους μαθητές) και

β) της Γ΄ Τάξης στα μηνύματα του μαθήματος της Ιστορίας  (θα αποσταλεί μήνυμα με συνημμένο αρχείο από τον εκπαιδευτικό τους μαθητές).

Προσοχή! Το μάθημα της Πληροφορικής Γ΄ Τάξης από την Τρίτη, 16 Μαρτίου θα διδάσκεται από άλλον εκπαιδευτικό (δείτε προσεκτικά στο αρχείο με τις διευθύνσεις webex).

Μοιραστείτε το Άρθρο: