Εξεταστέα ύλη μαθημάτων προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων Ιουνίου 2023

  • Οι γραπτές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις περιόδου Ιουνίου 2023 ξεκινούν την Πέμπτη, 1 Ιουνίου και τελειώνουν την Πέμπτη, 15 Ιουνίου.
  • Τα μαθήματα που εξετάζονται γραπτά στις εξετάσεις είναι: η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, η Νέα Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, η Ιστορία, τα Μαθηματικά, η Φυσική, η Βιολογία και τα Αγγλικά.
  • Με βάση το Πρόγραμμα Εξετάσεων, οι μαθητές και μαθήτριες γράφουν την 1η ή 2η βάρδια ανάλογα με την τάξη και τα μαθήματα. Η 1η βάρδια ξεκινά στις 08:15 και η 2η στις 10:30.
  • Τα μαθήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας συνεξετάζονται σε μια τρίωρη εξέταση, ενώ μια ημέρα για όλες τις τάξεις υπάρχουν 2 εξεταζόμενα μαθήματα σε 2 βάρδιες. 
  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες πρέπει να προσέρχονται στο σχολείο τουλάχιστον 15΄πριν την εξέταση του μαθήματος και να έχουν μαζί τους μπλε στυλό διαρκείας, γομολάστιχα και, σε κάποια μαθήματα, τα υλικά που τους έχουν ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς. Καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους μπουκαλάκι με νερό.
  • Απαγορεύεται η χρήση διορθωτικού (blanco) και η χρήση κινητού τηλεφώνου. Όσα παιδιά φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, αυτά θα παραμένουν στο Γραφείο του Διευθυντή όλη τη διάρκεια της εξέτασης.

Δείτε παρακάτω το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των εξετάσεων και την ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ανά τάξη και μάθημα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2023

*********

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2023 ΤΑΞΗ Α΄

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2023 ΤΑΞΗ Β΄

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ 2023 ΤΑΞΗ Γ΄

Μοιραστείτε το Άρθρο: