Απολογισμός εορταστικών δράσεων 2023

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών το σχολείο μας πραγματοποίησε μια σειρά από φιλανθρωπικές δράσεις, αναδεικνύοντας  την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα,  συγκέντρωσε το ποσό των 780 ευρώ από τα «Αστέρια της ευχής» για το ίδρυμα «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» (MAKE A WISH)  και προσέφερε τέσσερα μεγάλα χαρτοκιβώτια με τρόφιμα στο “Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης” και δύο με τρόφιμα στο Γηροκομείο Σπάρτης “Οι Άγιοι Ανάργυροι”, όπου η χορωδία του σχολείου μας έψαλε τα κάλαντα υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής του σχολείου, κ. Παπασταθάκη Παναγιώτας.

Εξάλλου, βοήθεια στάλθηκε και στο «Χωριό SOS» της Βάρης με την προσφορά δύο μεγάλων χαρτοκιβωτίων με τρόφιμα και ενός  με παιχνίδια, προκειμένου να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά τις γιορτινές ημέρες.

Τέλος, η φιλανθρωπική δράση μας έκλεισε με την αποστολή ενός χαρτοκιβωτίου με τρόφιμα στο Γηροκομείο και Άσυλο Ανιάτων Ελίκας και Μολάων.

Το σχολείο ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS και προσωπικά τον κύριο Θεοφιλόπουλο Παναγιώτη που προσφέρθηκαν να μεταφέρουν χωρίς χρέωση πέντε ογκώδη δέματα συνολικού βάρους 68 κιλών στους παραπάνω προορισμούς.

 

Μοιραστείτε το Άρθρο: