Ομιλίες ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης από τον “ΔΙΑΥΛΟ” στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ», σε συνεργασία με τον Διευθυντή,  τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, διοργανώνουν τρεις ομιλίες ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για τους γονείς των μαθητών του σχολείου, στα πλαίσια των θεματικών ενοτήτων της Θεματικής Εβδομάδας. Αναλυτικότερα, έχουν προγραμματιστεί οι εξής ομιλίες:

  • Την Τετάρτη, 28/02/2018 και ώρα 5:00-7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Ενδοσχολικός Εκφοβισμός: Πρόληψη και Αντιμετώπιση», με εισηγήτρια την κ. Παπαδοπούλου Ιωάννα, Ψυχολόγο MSc, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης

  • Την Τετάρτη, 07/03/2018 και ώρα 5:00-7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Διαδίκτυο: Ασφαλής πλοήγηση-Κίνδυνοι-Εθισμός» με εισηγήτρια την κ. Γκουντούνα Ασπασία, Κοινωνική Λειτουργό, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης

  • Την Τετάρτη, 14/03/2018 και ώρα 5:00-7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Εξαρτησιογόνες Ουσίες», με εισηγήτρια την κ. Καργάκου Κατερίνα, Κοινωνική Λειτουργό MSc, PhD©, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Αμφιθεάτρου του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης.

Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης αλλά και όποιον γονέα επιθυμεί,να παρακολουθήσει αυτές τις πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες ομιλίες.

Μοιραστείτε το Άρθρο: